Welkom » Webshop

Welkom op de webshop van Kinderopvang Noach. Hierop staan wat leuke items om te bestellen.

Samenvatting


Zes bijbelverhalen komen tot leven, waaronder die van Noach. Leuk voor kinderen om mee te spelen en makkelijk om mee te nemen vanwege het kleine formaat. Van de verrassende pop-ups kunnen kleine kinderen geen genoeg krijgen.

Samenvatting


Een stevig luikjesboek van karton met daarin acht bekende bijbelverhalen. Ruim 25 luikjes om onder te kijken. Een boek met veel verrassingen!

Eenvoudige zinnen.
Groot stevig boek.
Frisse, aansprekende illustraties.
Voor kinderen van 1-3 jaar.

Recensie(s)


Dit kleurrijke hardkartonnen Bijbelse prentenboek heeft ruim 25 flapjes om onder te kijken. Elk Bijbelverhaal neemt twee pagina’s in beslag. Uit het Oude Testament zijn dat: Noach en zijn boot, Een mandje in de river, Daniël en de leeuwen, Jona en de grote vis. Uit het Nieuwe Testament: Geboren in een stal, Een jongen deelt zijn eten, Kwijt en gevonden, Een man door het dak. In twee tot vier eenvoudige zinnen wordt het verhaal verteld, bv.: ‘Bouw een grote ark’, zegt God tegen Noach. ‘Vul hem met dieren.’ God redt Noch en de dieren van de grote overstroming'. Soms wordt er een vraag gesteld: Wat zit er in het mandje...? Kijk onder het flapje. De illustraties ogen vrolijk en zijn mooi van kleur, maar de afgebeelde figuren zijn vrij stereotiep getekend. Onder de noemer 'Luikjesboek' verschenen van Juliet David o.a. 'Bijbelverhalen', 'De kerststal' en 'Noachs boot' (alle in 2014). Vrij kwetsbare uitgave door de veelal grote luikjes, die wel vrij stevig zijn uitgevoerd. Leuk om thuis te bekijken met (klein)kinderen. Vanaf ca. 3 jaar.

Inkijken

 

Productbeschrijving


In deze ark van Noach neem je alle dieren mee. Het bootdek is afneembaar en eronder vind je bergruimte. Het dak kan je openklappen en de boot kan ook nog echt drijven. Voorzien van vele dieren zoals giraffen, olifanten, vogels, zebra's etc. Wordt geleverd met twee figuren.

Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Productbeschrijving


Deze speelbox vouw je open en je ontdekt onmiddellijk je favoriete speelwereld: Ark van Noach met savannedieren. Op de Ark van Noach vind je van elke diersoort twee. Zorg ervoor dat alle dieren deze spannende tocht mee mogen maken en weer veilig aan wal komen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 


Productbeschrijving


Puzzel Ark van Noach 40 x 30 cm. Een puzzel van 48 stukjes die de ark met alle passagiers laat zien. De puzzel zit in een stevige lijst en heeft een formaat van ongeveer: 40 x 30 cm. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.